Monday, July 17, 2017

Rahvaliiga turniirid

Sel aastal viime jalgpalli rahvaliiga läbi turniiridena. Esimene toimub laupäeval algusega kell 10 Emmaste staadionil, teist võõrustab täpselt nädal hiljem Tubala Tuulikute meeskond. Nemad kahekesi on ka kõik senised rahvaliiga hooajad kaasa mänginud.

Mängudel tuleb järgida Ausa mängu põhimõtteid ja FIFA rahvusvahelisi mängureegleid, mida Eesti jalgpalliliidu poolt rahvaliiga tarvis kohandatud.
Ühte võistkonda ei ole ühe turniiripäeva mängudeks lubatud üles anda rohkem kui üks Eesti 2017. a meeste meistrivõistlustel üles antud mängija. Eesti 2017. a noorte meistrivõistlustel osaleva mängija võib üles anda ning neil lubatakse osaleda piiranguta. Lubatud on üles anda ka naismängijaid. Mängijate üles andmine ehk registreerimine toimub mängupäeva hommikul.
Mänguaeg on 2x10 minutit ja platsil korraga 5+1 mängijat, vahetuste arv ja vahetuste aeg piiramata. Vahetus peab toimuma oma platsipoolel. Väravavahti kohtuniku loata vahetada ei saa.
Mänguaja pikkust ja mängijate arvu platsil võib muuta turniiri hommikul kõigi meeskondade nõusolekul.
Turniirisüsteem selgub mängupäeva hommikuks, vastavalt osalevate tiimide arvule.
Suluseisu mängudes ei fikseerita.

Võitja selgitatakse turniiride raames kogutud punktide alusel. Osalema ei pea igal mängupäeval ega kõigis mängudes.

Rahvaliiga toimumisele Hiiumaal on senise viie aasta jooksul hoogu andnud Eesti Jalgpalliliit, Hiiumaa Spordiliit, Eesti Kultuurkapital, MTÜ Hiiumaa Jalgpall, kümned ja sajad saare spordisõbrad.

No comments:

Post a Comment